Uit de Nunspeet Huis aan Huis.

Voor senioren is een divers aanbod van sport- en beweegmogelijkheden in de gemeente Nunspeet. Nunspeet Beweegt brengt regelmatig een senioren sportaanbieder onder de aandacht. Deze maand de beurt aan Zwem- & Poloclub Nunspeet en Dynamiek Oefentherapie in zwembad de Wiltsangh.

Bewegen in het water is goed voor iedereen! Zwemmen is een uitstekende manier om aan je conditie te werken, af te vallen, je spieren te versterken en zeer geschikt voor mensen met een blessure of lichamelijke beperking.

Bij Zwem- & Poloclub Nunspeet kunnen volwassenen trimzwemmen op dinsdag om 20.30 uur en om 21.15 uur. Trimzwemmen is banenzwemmen waarbij je je eigen tempo bepaalt. Er is een snelle baan voor de fanatieke zwemmer en banen voor mensen die in een rustiger tempo zwemmen en ondertussen bijkletsen.

Begeleider Hans staat iedere week klaar voor een praatje en kan deelnemers voorzien van zwemadvies. Er zijn materialen beschikbaar om de armen en benen extra te trainen.

Een vaste groep zwemmers zorgt voor een gezellig en sociaal club gevoel! Voor de kerst- of zomervakantie is er een gezamenlijke afsluiting met een drankje en iets lekkers.

Je kunt 2 gratis proeflessen volgen, waarvoor aangemeld moet worden bij Jacolien Ponsteen in verband met de toegang tot het zwembad. Ga voor meer informatie of aanmelden naar www.zpcnunspeet.nl/proef training/