De mannen van Heren 2 speelden de thuiswedstrijd tegen De IJsselmeeuwen 2 uit Zutphen. De uitwedstrijd werd eerder dit seizoen met 7-14 gewonnen. BOUWCENTER CONCORDIA uit Elburg sponsorde de wedstrijdbal voor deze wedstrijd.

Bij BOUWCENTER CONCORDIA Elburg kun je als vakman terecht voor bouwmaterialen. Of je nu een professional bent of particulier. Je vindt bij ons alles voor nieuwbouw of verbouwing. We bieden hoogwaardige materialen en beschikken over veel vakkennis. Voor al jouw klussen. Zo zijn alle bouw- en afbouwmaterialen bij ons te vinden. Van fundering en vloeren tot deuren, ramen en kozijnen. Van hout- en plaatmateriaal tot ijzerwaren. Van gereedschappen tot complete keukens en uitgebreide collectie tegels tot topkwaliteit sanitair. Waar je klus ook uit bestaat; bij ons vind je wat je nodig hebt.

Voorafgaand aan de wedstrijd bezetten de Nunspeters een 7e plek (van de 10 ploegen). Tegenstander De IJsselmeeuwen staat 6e. Bij een overwinning van Nunspeet zou er van plaats gewisseld worden. Nunspeet speelde een gedegen pot en sloten de wedstrijd  af met een 11-4 overwinning en pakten hiermee de 6e plek in de tussenstand van de competitie.

BOUWCENTER CONCORDIA hartelijk dank voor de wedstrijdbal.