Tijdens de algemene leden vergadering worden altijd 2 leden in het zonnetje gezet. De zonnetjes van het jaar daarvoor doen de voordracht.

Luciënne Wijnbergen: Het is alweer 11,5 jaar geleden dat hij kwam aanwaaien bij onze vereniging. We kennen hem als speler van Heren 3, lid van de waterpolocommissie en dus als wedstrijdleider op veel van onze zaterdagavonden in het zwembad.

Een bezige bij waarbij je altijd kunt aankloppen wanneer je omhoog zit. Niet alleen wanneer er vrijwilligers nodig zijn voor toernooitjes of jubileumfeesten, maar ook wanneer je zorgen hebt of een kwestie wil bespreken. Hij heeft sinds enige tijd de rol van vertrouwenspersoon op zich genomen binnen onze vereniging. Een belangrijke rol die hij tot nu toe met veel toewijding heeft vervuld.

Daarnaast denkt hij actief mee over de inzet van de vertrouwenspersoon binnen onze vereniging en zelfs daarbuiten in samenwerking met de gemeente en andere verenigingen!

Wat mij betreft wordt het hoog tijd om Oskar Wong in het zonnetje te zetten voor zijn inzet binnen onze vereniging. Én hopelijk snel te voorzien van een collega vertrouwenspersoon om hem hierin aan te vullen.

Henri Mulder: Ik heb voor Arnold Stegeman gekozen om in het zonnetje te zetten, omdat Arnold voor iedereen klaar staat als trainer, hij is elke Vrijdagavond en elke wedstrijd te vinden in het zwembad. Hij doet dit altijd met plezier en dat is altijd aan Arnold te merken.

Ik vind daarom dat Arnold in het zonnetje gezet mag worden, want ook zonder Arnold zouden trainingen veel minder leuk zijn.

Luciënne Wijnbergen en Oskar Wong
Arnold Stegeman en André Ubink die namens Henri Mulder het zonnetje uitreikt