Over PROSMAN:

Prosman verreiker verhuur bestaat inmiddels een aantal jaren.

Dagelijks zetten wij ons in voor aannemers, groenvoorzieners, glaszetters, stallenbouwers en tal van andere bedrijven.

We zijn onderscheidend door onze meewerkende machinist, nuchterheid en ons doorzettingsvermogen. We denken altijd met u mee. U vraagt, wij draaien. Dat is onze filosofie.

Onze machines zijn 360 graden roterend, hebben een hijscapaciteit van 5 ton en reiken van 0 tot 30 meter hoogte.

We verhuren onze machines inclusief een meewerkende machinist en daarbij behorende hulpstukken.

Om onze mogelijkheden te vergroten, hebben we in samenwerking met specialisten een mobiele wasinstallatie ontwikkeld. Deze mobiele wasinstallatie is inzetbaar voor het reinigen van bijvoorbeeld geluidswallen en gevels van een bedrijfspand bestaand uit damwand- of sandwichpanelen.

De mobiele wasinstallatie bestaat uit een zachte borstel van 2,70 meter breed die voorop de giek van onze verreiker kan worden gemonteerd. Daarnaast is de verreiker voorzien van een aanhanger met een buffer van 2500 liter water en een eigen stroomvoorziening voor de stoomcleaners voor heet water en zeep.

Voor de kleine hoeken waar de borstel niet bij kan, hebben we ook een oplossing. De borstel is snel afgekoppeld en een manbak gemonteerd waarin we onder hoge druk heet water boven hebben. Zo kan door één persoon worden schoongemaakt. De verreiker kan op diverse plekken komen omdat hij 360 graden kan roteren. Onze ervaren machinist kan per dag ‘lekker meters maken’ waardoor in een handomdraai uw bedrijfspand er weer als nieuw uitziet.

We zijn overal in de Benelux inzetbaar omdat we over eigen transportmateriaal beschikken waarmee we snel en efficiënt te werk kunnen gaan.

Wilt u nader kennis maken? Wij komen graag eens bij u langs!

Bel gerust 06-47134730 of via www.prosmanverreikerverhuur.nl

POSTER OBT website