Afgelopen zaterdag speelden de mannen van Heren 2 in zwembad ’t Walfort in Aalten tegen LIVO Heren 2. Ondanks een 7-2 thuisoverwinning begin dit seizoen waren de mannen voorafgaand aan de wedstrijd niet zeker van hun zaak. De laatste 6 wedstrijden had LIVO 3x gelijk gespeeld en 3x maar met 1 doelpunt verloren. Ze stonden steeds ver achter en kwamen dan weer helemaal terug in de wedstrijd.

Het woord voor deze wedstrijd was focus. In de tactische bespreking kwam dat ook naar voren, blijf geconcentreerd  en zet ze onder druk, hou focus!

De wedstrijd verliep voorspoedig voor de Nunspeters. Via de periode standen 0-3, 0-2, 2-3 en 0-4 kwam er toch wel een onverwachte 2-12 eindstand op het scorebord.

Daarna hadden de mannen wel trek in iets lekkers. Er werd snel gebeld met Grand Café Markt 5 in Lichtenvoorde of we nog even langs konden komen met 13 personen. Dat kon dus snel van Aalten naar Lichtenvoorde.

Het nieuws dat we kwamen was al bekend bij de aanwezige gasten. Toen we binnen kwamen stopten de gesprekken aan de tafeltjes  en werden we ontvangen met een luid applaus en gejuich. Toen we naar onze tafel liepen kregen we veel schouderklopjes en werden we gefeliciteerd met de overwinning op de plaatselijke waterpolo trots.

Het eten was fantastisch en de bediening perfect en wat werden we warm onthaald door de Lichtenvoorders! Veel gasten kwamen tijdens het eten even een praatje met ons maken.

Toen we vertrokken  hebben we iedereen bedankt en werden we uitgezwaaid door het voltallige personeel, FANTASTISCH!