Aanstaande zaterdag 10 maart staat er voor Heren 3 een spannend potje waterpolo op het programma in zwembad De Brake.

In de 2e klasse B van regio Oost (Gelderland en Overijssel) spelen dit seizoen 5 standaard teams en 7 niet standaardteams. Volgens de promotie- degradatieregeling promoveren zowel het hoogst geklasseerde standaardteam als het hoogst geklasseerde niet standaard team respectievelijk naar de 1e klasse standaard en naar de 1e klasse reserve.

Heren 3 het team van coach Hans Mulder en teammanager Gert Ponsteen presteert, na een stroef begin van de competitie, ook dit seizoen weer erg goed. De mannen staan momenteel op de 1e plaats en hebben een comfortabele voorsprong op het eerstvolgende niet standaard team. Bij winst as. zaterdag zijn ze, met nog 4 wedstrijden te spelen, niet meer in te halen door een niet standaard team en promoveren ze naar de 1e klasse reserve.

Om 19.30u spelen de Nunspeters tegen DWK H3 die momenteel de 12e plaats bezetten. De uitwedstrijd tegen de Barnevelders wist Nunspeet eerder dit seizoen overtuigend met 3-14 te winnen, maar in dit soort wedstrijden is de wedstrijd spanning toch net even wat anders.

Heren 3 is ook nog volop in de race voor het kampioenschap. In de komende weken wordt de strijd om de titel beslist.

Kom onze jongens aanmoedigen tijdens deze belangrijke wedstrijd!!