Afgelopen vrijdag en zaterdag vond het waterpolokamp plaats. Mariella had een veldje afgehuurd op het Erkemederstrand in Zeewolde.

Vanaf vrijdagmiddag waren de waterpoloërs van harte welkom. De tenten werden snel opgezet. Onder leiding van Cliff werden al veel spelletjes gespeeld. Enkele waaghalzen gingen ondanks de frisse temperatuur toch nog even zwemmen in het Veluwemeer.

Vrijdagavond werd de BBQ aangestoken, en smikkelde iedereen van een broodje hamburger, sateetjes en kippenpootjes. Het kampvuur stond ook behoorlijk in de fik.

Daarna stond een spooktocht op het programma, het was jammer dat de spoken Mattheo, Cliff, Shannon, Lisette en Maarten onvindbaar waren. Na deze spannende tocht gingen een aantal kinderen naar de tent, en een aantal anderen gingen nog even spelen.

Zaterdagmorgen was het stormachtig maar stond iedereen weer fris en fruitig voor het ontbijt in de rij Cliff en Gert bakten voor iedereen een broodje gebakken ei met spek.

 

In de rij voor een gebakken ei

Genoeg voor een stevig potje ochtendgymnastiek.

Daarna kwam het animatie team Linda en Cliff, de laatste met enige moeite, weer in actie en werd er gevoetbald de groten tegen de kleintjes.

Even Cliff wakker maken

De magen begonnen weer te knorren en de BBQ stond er toch nog dus de 100 frikadellen waren zo weer verdwenen.

Frikadelluuuuuuuuuuuuuuh

Onder de klanken van de muziek van DJ Yannick werd het erg gezellig. Het hoogtepunt van de middag was een optreden van M & M met: pak je lasso maar zo vangen cowboys indianen, we rijden over prairies, steeds op zoek naar avontuur.

M & M met pak je lasso maar

 

Gezellig met z’n allen

 

Even bijkomen

In de loop van de middag werden de tenten die nog overeind stonden afgebroken en kwamen de ouders hun kinderen weer ophalen.

Namens alle waterpoloërs willen we de kampleiding Mariella, Jacolien, Cliff en Linda hartelijk danken voor het leuke kamp.

Volgen jaar weer . . . . . . . . . . ?