Gisteravond hebben Klaas de Bruin namens Klaas de Bruin B.V. en Gert Ponsteen namens de sponsorcommissie  een handtekening gezet onder een 3-jarig sponsorcontract.

Klaas de Bruin B.V. is de teamsponsor van ons D team (onder de 13 jaar).

Waar staat Klaas de Bruin B.V. voor?

Klaas de Bruin B.V. is sinds 2011 dé specialist als het gaat om koperwerk, loodwerk en zinkwerk. Vakkundig en met de grootste precisie voeren zij dagelijks hun werkzaamheden uit aan daken en gevels. Of het nu gaat om grote monumentale panden of particuliere woningen, geen klus is te groot of te klein.

Specialistische werkzaamheden en het zetwerk worden in eigen werkplaats aan de Waterweg in Nunspeet uitgevoerd en al het andere op locatie bij de opdrachtgever. Met zes vaste medewerkers en een team van zzp’ers worden er heel wat mooie projecten opgeleverd.

In augustus 2018 heeft Klaas de Bruin, samen met zijn vrouw, Jantina de Bruin, Henk Smienk Dak- en gevelbekleding overgenomen. Het bedrijf uit Putten is actief in dezelfde branche en gespecialiseerd in renovatie, restauratie, nieuwbouw, utiliteit- en projectenbouw. Met de overname van Henk Smienk neemt Klaas de Bruin ook de koperen Smienk Nok voor rieten daken over. Een perfecte imitatie van de aardewerken nok, minder onderhoud, uitstekende ventilatie, minder montage uren en veel lichter. De overname geeft reden genoeg om het vaste team van medewerkers op korte termijn uit te breiden, sollicitaties zijn dus van harte welkom.

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om koperwerk, loodwerk en zinkwerk. Laat u daarom goed adviseren. Klaas de Bruin B.V. komt graag bij u op locatie voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunt u in een persoonlijk gesprek uw wensen bespreekbaar maken. Na een gedegen en deskundig advies bieden wij u een scherpe offerte aan en gaan we na akkoord graag over tot het uitvoeren van de werkzaamheden.

Namens de sponsorcommissie hartelijk bedankt voor de sponsoring!