De Zwem en Poloclub Nunspeet heeft onlangs deelgenomen aan de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Na de verkiezing bleek dat onze club als Vereniging van het Jaar van de gemeente Nunspeet was gekozen.

Bij het uitbrengen van een stem zijn door stemmers rapportcijfers gegeven, inclusief een toelichting en eventuele verbeterpunten.

Het bestuur is erg blij met de uitkomsten, natuurlijk zijn er verbeterpunten, daar is het bestuur inmiddels mee aan de slag gegaan.

Een onderdeel was dat stemmers een opmerking konden maken over onze club. Hieronder een aantal van die opmerkingen:

“Z&PC Nunspeet is een enorm gezellige vereniging waar iedereen elkaar kent en iedereen elkaar altijd support. We zijn heel erg hecht, hebben een enorme inzet en clubgevoel en ook daarom mag onze kleine verenging ook weleens in het zonnetje gezet worden”

“Het is een fantastische club waar iedereen zicht direct thuis voelt!”

“Het is een club waar ik zelf al jaren bij speel. Een club waar iedereen elkaar kent en leuk en gezellig met elkaar omgaat. Er worden jaarlijks veel leuke activiteiten georganiseerd. Kortom, een club waar je nooit meer vanaf wilt!”

“Zpc is een fantastische en toonaangevende vereniging binnen de gemeente nunspeet. Met een breed scala aan activiteiten weet Zpc nunspeet zowel jong als oud te boeien”

“Geen lid meer, maar kan altijd terugkomen en dan is alles als vanouds. Topclub, zowel sportief als sociaal”

“De kinderen hebben het enorm naar hun zin, spelenderwijs wordt er heel veel geleerd. Fijn dat er verschillende categorieën zijn, de recreanten, de wedstrijdzwemmers, de waterpologroep. Organiseren veel leuke/ goede activiteiten met oog voor de medemens!”

“Leuke vereniging voor het hele gezin”

In een rapportage wordt inzicht gegeven hoe Zwem en Poloclub Nunspeet is beoordeeld en hoe dit zich verhoudt tot andere sportverenigingen.

Wil je de hele rapportage lezen klik dan hier voor de rapportage