Op 28 december as. organiseren de Activiteitencommissie en de Waterpolocommissie het jaarlijkse Oliebollentoernooi van 17.15u tot ± 22.00u. Aansluitend is er een gezellige oudejaarsreceptie met een hapje en een drankje. Natuurlijk is er ook de jaarlijkse verloting van vele mooie prijzen.

Uitnodiging kinderen:

Ben je 14 jaar of jonger, dan mag je meedoen met het toernooi van de kinderen. Het toernooi is bedoeld voor kinderen van ZPC Nunspeet maar ook voor broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes. Je mag dus samen komen, maar als je alleen komt is dat ook geen probleem. Het toernooi start om 17.30u. Zorg ervoor dat je om 17.15u omgekleed in het zwembad bent!

Uitnodiging volwassenen:
Vanaf 19.45 uur is iedereen van 15 jaar en ouder van harte welkom. Je mag zelf een team samenstellen met bijvoorbeeld familie/vrienden (geef dan wel even de namen door van je teamleden!) maar je kunt je uiteraard ook als individu opgeven.

Opgeven:
Opgeven voor het toernooi kan tot uiterlijk 23 december 2019 via de mail bij Maarten maarten.ebbers@zpcnunspeet.nl Het is daarbij belangrijk dat je naam, team en leeftijd doorgeeft.