Zaterdag 20 november ben ik (Lynn) samen met mijn ouders naar het Pieter van den Hoogenband zwemstadion geweest in Eindhoven.

Je kon je opgeven voor de International Swimming League en deelnemen aan de Team Challenge en gecoacht worden door de beste zwemmers ter wereld.  Dit leek mij zo ontzettend gaaf! ik hoopte stiekem dat ik Ranomi Kromowidjojo zou ontmoeten :-).

Ik werd uitgenodigd om op 20 november deel te nemen, ik was zo ontzettend blij!

Toen we aankwamen werd ik ingedeeld in een team met andere kinderen. Ik kreeg een t-shirt zodat je precies kon zien in welk team ik zat. Ik zat in team oranje.

In totaal waren er 4 teams. We gingen tegen elkaar zwemmen en werden gecoacht en begeleid door een bekende zwemmer. Ranomi was er helaas niet, maar wel andere hele bekende zwemmers. Ik heb ook handtekeningen gekregen.

We hebben een uur lang wedstrijdjes gezwommen en een estafette gedaan.

Op het einde ging de jury alles berekenen en kijken wie er nummer 1, 2, 3 en 4 was geworden. Iedereen kreeg ook een beker.

Wat was dit een ontzettend leuke en gave ervaring! Ik zal dit nooit vergeten.

Als het kan ga ik volgend jaar weer en dan zou ik het leuk vinden als er meer zwemmers van de zwemclub mee gaan :-). Ga jij dan ook mee?

Groetjes,

Lynn Schenk