Team Nunspeet Beweegt zet zich in om mensen in beweging te brengen en te houden. Sportaanbieders spelen hierbij een belangrijke rol om de sport aan te bieden, maar ook het bezit van sportkleding en sportmateriaal is daarbij essentieel. Helaas is niet iedere inwoner van Nunspeet in staat om dit aan te schaffen en daarom is het idee ontstaan voor een Sportspullenbank.

Bij de Sportspullenbank worden goede en herbruikbare sportkleren en sportspullen ingezameld. We willen een aantal keer per jaar een markt organiseren waarbij inwoners met een kleine beurs de materialen kunnen kopen voor een kleine bijdrage (€ 2 per item).

Voor het inzamelen van kleding en materialen vragen we jullie hulp. Ieder seizoen hebben jullie leden die uit de sportkleding groeien of leden die stoppen bij de vereniging. Sportmateriaal van leden (denk aan een badmintonracket, gympakje, zwembril, sportschoenen, etc.) dat niet meer gebruikt wordt of te kleine sportkleding; dat soort spullen zouden wij graag ontvangen voor de Sportspullenbank.

We hebben bij Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh, sporthal Feithenhof, WOC Veluwse Heuvel en Oranjehof in Elspeet een gele kliko staan waar kleding of materiaal gedoneerd kan worden. Jullie zouden ons helpen door de mogelijkheid van het doneren van sportkleding en materiaal onder de aandacht te brengen bij de leden en mogelijk berichten vanuit Nunspeet Beweegt op de social media kanalen te delen.

Hopelijk kunnen we met elkaar zorgen dat goede sportkleding en materialen een nieuw leven krijgen en we mensen met een kleine beurs kunnen faciliteren. Mochten er vragen zijn, dan horen we het graag!

Met vriendelijke groet,

Annemarie van Deelen | Sportparkmanager |