Zaterdag 29 februari bezochten een aantal fractieleden van GEMEENTEBELANG zwembad De Brake voor een werkbezoek aan onze club. Ze kwamen niet met lege handen maar brachten een wedstrijdbal mee voor de wedstrijd Nunspeet H2 – WSG ESTA H2 uitkomend in de landelijke reserve 2e divisie C.

Nadat de groepsfoto gemaakt was begonnen de mannen aan de voorbereiding op de wedstrijd.

De Nunspeters hadden wat recht te zetten in deze wedstrijd. Op 21 december jl. verloren ze (in de slechtste wedstrijd van dit seizoen) vrij kansloos met 8-5 van de mannen uit Emmen, ondanks dat ESTA lager staat  geklasseerd in de tussenstand van de competitie dan de Nunspeters.

In de thuiswedstrijd moest het dan maar gebeuren. Onder toeziend oog van GEMEENTEBELANG zinde Nunspeet op sportieve revanche en wilden de wedstrijd winnen. met z’n allen trokken ze de overwinning over de streep. Aan het einde van de wedstrijd stond er een 11-9 eindstand op het scorebord.

Nunspeet H2 heeft nu 20 punten uit 12 wedstrijden gehaald en bezet daarmee, als debutant op landelijk niveau, een voorlopige 5e plaats in de tussenstand van de competitie.

GEMEENTEBELANG hartelijk dank voor de wedstrijdbal.