Op zaterdag 29 december 2018 organiseren wij weer het jaarlijkse oliebollentoernooi. Dit jaar wordt het toernooi voor de kinderen en het toernooi van de volwassenen weer op dezelfde avond gehouden.. Het toernooi wordt dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door Prosman Verreikerverhuur en Johan Rovers.

UITNODIGING KINDEREN:
Ben je 14 jaar of jonger, dan mag je meedoen met het toernooi van de kinderen. Het toernooi is bedoeld voor kinderen van ZPC Nunspeet maar ook voor broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes. Je mag dus samen komen, maar als je alleen komt is dat ook geen probleem. Het toernooi start om 17.30u. Zorg ervoor dat je om 17.15u omgekleed in het zwembad bent!

UITNODIGING VOLWASSENEN:
Vanaf 19.45 uur is iedereen van 15 jaar en ouder van harte welkom. Je mag zelf een team samenstellen met bijvoorbeeld familie/vrienden (geef dan wel even de namen door van je teamleden!) maar je kunt je uiteraard ook als individu opgeven.

OPGEVEN:
Opgeven voor het toernooi kan tot uiterlijk 24 december 2018 via de mail bij Maarten (maartenebbers@hotmail.com). Het is daarbij belangrijk dat je naam, team en leeftijd doorgeeft.

VERLOTING:
De activiteitencommissie zorgt na afloop van het toernooi in het sportcafé voor lekkere hapjes en de jaarlijkse verloting. Alle sporters en supporters zijn hierbij van harte welkom. Wij hopen op een grote opkomst op 29 december 2018. De oliebollen zullen in ieder geval klaar staan!

Met sportieve groet,
De waterpolocommissie en activiteitencommissie