Onlangs hebben we een oproep gedaan voor een extra vertrouwenspersoon. Thea Keizer is hiervoor uitgekozen. Thea en Oskar stellen zich (nogmaals) voor.

Ik ben Oskar Wong, 39 jaar oud, getrouwd met Linda en wij hebben 2 kinderen, Robin van 5 jaar en Luuk van 3 jaar.

Sinds 2012 ben ik lid van de zwem en poloclub Nunspeet en speel komend seizoen waterpolo in heren 3 en 4. Vorig jaar zijn we met heren 3 kampioen geworden en komend seizoen gaan we het met ons team een niveautje hoger proberen. Ook wil ik de nodige wedstrijden mee gaan spelen met heren 4 waarin de doorgestroomde jeugd gaat spelen.

Een paar jaar geleden heb ik mijzelf al eens voorgesteld als vertrouwens contactpersoon van de vereniging. Dit wil ik nu nog een keer doen, om het onderwerp onder de aandacht te houden. Als club willen we dat iedereen fijn en veilig kan sporten. Dat iedereen plezier beleefd en mee kan doen.
Op de website van onze vereniging kun je de gedragsregels nalezen waar onze vereniging voor staat. Als je hierover vragen hebt, of je zit ergens mee, kun je tegenwoordig Thea Keizer of mij benaderen, bellen of mailen.

Ik ben Thea Keizer, 48 jaar oud, getrouwd met Björn en moeder van Thijs (17) en Sven (14).

Sven zit voor het tweede seizoen bij jullie op waterpolo. Zijn vriend heeft hem na een speelafspraak een keer meegenomen voor een training en sindsdien is Sven ook besmet met het waterpolo-virus.

Wat een gezellige, warme club!

Als moeder zit ik vele avonden aan de waterkant, met een latte, te kijken naar de bedrijvigheid in het water en gezellig te kletsen met andere ouders.

Een actieve bijdrage leveren voor de club vind ik erg leuk. Ik mocht al meedoen met sinterklaas en afgelopen april met de koningsspelen. Toen mij gevraagd werd of ik misschien interesse had om mijn bijdrage te leveren als vertrouwenspersoon heb ik daar positief op gereageerd. Vervolgens een gesprek gehad met Oskar, vertrouwenspersoon. Hij vertelde over de inhoud en de visie voor de toekomst met vertrouwenspersonen van meerdere verenigingen samen.

Interessant en fijn om hierin iets te mogen betekenen!

Ik zit niet alleen aan de kant koffie te drinken, maar ben ook 3 dagen per week werkzaam op de Immanuëlschool in groep 8.

Kletsen kan ik dus als de beste, maar ook een luistert oor bieden.

Mocht je iets willen vertellen/delen, kom gerust naar mij toe! Uiteraard kan bellen en mailen ook.

Ik zal naar je luisteren, in gesprek gaan, raad geven en je helpen om de klacht te melden indien nodig. Alles wat je vertelt is vertrouwelijk.

Samen met Oskar heb ik binnenkort een avond met vertrouwenspersonen van meerdere Nunspeetse sportverenigingen. Samen kijken hoe we elkaar kunnen ondersteunen.

Wil je nog meer weten over mij: ik ben die moeder, met latte, aan de waterkant, welkom!