Gisteren (zaterdag 26 mei) is het jubileumfeest van ons 45 jarig bestaan groots gevierd.

De feestcommissie bestaande uit Maarten Ebbers, Linda Wong, Marit Bonestroo, Lucienne Hagen en William Polinder had alles tot in de puntjes voorbereid.

’s Morgens begonnen we met het familiezwemmen, daarna werden de jongste leden op pad gestuurd met een puzzeltocht. Aan het einde van de tocht kwamen ze op ’t Zwarte Veldje terecht. Waar de ca. 100 aanwezigen (kinderen en leiding) op patat en broodjes knakworst werden getrakteerd.

Daarna was het tijd voor een 10-kamp waar ook het koude water rijkelijk vloeide. Aan het einde van de feestdag ontvingen de leden een kadootje van de sponsorcommissie een mooie blauwe handdoek met Z. &. P. C. Nunspeet logo.

Om 20.30u begon het feest voor de senioren, de 120 beschikbare kaartjes waren in zeer korte tijd uitverkocht. Monique v.d. Borg sprak het welkomswoord en stond nog even stil bij de leden die ons in de afgelopen 5 jaar zijn ontvallen: Robin Kuipers (waterpolo), André Verhage (trimzwemmen), Cees Visscher (erelid en oprichter) en Marcel Tromp (trimzwemmen).

Daarna nam de DJ het over en veranderde Herberg Nuwenspete in een bruisende feestlocatie, er werd tot in de vroege uurtjes gedanst.

Iedereen die deze dag tot een succes gemaakt heeft HARTELIJK DANK!

Natuurlijk heeft onze clubfotograaf de dag van A tot Z vastgelegd.