De ALV van 23 maart jl. ging vanwege COVID 19 niet door, gisteravond (maandag 6 juli) werd deze alsnog, veilig op 1,5m afstand gehouden.

Tijdens de ALV is er naast de normale zaken ook aandacht voor leden die iets bijzonders hebben.

In het Zonnetje:

Jaarlijks worden 2 leden in het zonnetje gezet die iets bijzonders hebben gedaan. De voordracht wordt door de zonnetjes van het jaar daarvoor gedaan. Dit jaar waren Marieke Meijers- van de Kop en Erwin Kuipers aan de beurt.

Marieke Meijers- van de Kop (voorgedragen door Willem Rekers)

Ze is een gedreven trainer ook al is ze vaak moe gaat ze toch vol passie  naar het zwembad om de kinderen wat aan te leren.

Als ze tijdens de wedstrijden ziet wat ze de kinderen heeft geleerd  en dat die dat ook in uitvoering brengen zie je Marieke  glunderen.  

Ook kijk ze vaak op de KNZB site  om de nieuwste ontwikkelingen tot uitvoering te brengen.

Erwin Kuipers (voorgedragen door Francis Deelstra)

De eerste keer (nadat ik na 20 jaar weer in Nunspeet in het zwembad kwam) was Erwin er nog. Vroeger samen heb ik met Berna je vrouw waterpolo gespeeld bij de meisjes. Jullie zijn niet weg geweest bij de club en zijn 4 zonen rijker.

De afgelopen drie jaar heb ik Erwin heel veel zien doen voor de club: Coach, trainer, sponsorcommissie, kamp begeleider, bestuurslid en nu de laatste paar maanden ook nog mede Corona verantwoordelijke, waarbij hij dagelijks uit Harderwijk kwam om  alle kids de mogelijkheid te geven om te kunnen zwemmen, en dan vol geduld de ouders vragen toch echt hun kids aan te melden.

Het kan niet anders dat ik gelijk jou dacht wie ik in het zonnetje wilde zetten. Dank je wel voor je betrokkenheid, gezelligheid en inzet. en veel succes en plezier met je spelers rentree!

Afscheid:

Jenco Krooneman

Jenco Krooneman is sinds 2002 lid van onze club en is sinds 2016 penningmeester. In verband met privé omstandigheden is hij genoodzaakt om het penningmeesterschap op te geven. Uit handen van voorzitter Monique van der Borg ontving hij een attentie.

Tiny de Jong

Tiny de Jong is ere-lid van onze club sinds 2013. Zij heeft vele en vele jaren onze jongste recreanten en mini-waterpoloërs getraind. Ze is af en toe nog actief achter de jury-tafel (als ze niet op vakantie is). Uit handen van secretaris Jacolien Ponsteen ontving zij een attentie.

Gert Ponsteen

Gert Ponsteen is ere-lid van onze club sinds 2013. Hij neemt afscheid als hoofd redacteur van ons clubblad De Spat een functie die hij vanaf augustus 2001 heeft vervuld. Hij blijft nog wel betrokken bij de website en de sociale mediakanalen van onze club. Hij blijft actief in de sponsorcommissie en de commissie nieuw zwembad. Uit handen van voorzitter Monique van der Borg ontving hij een attentie.

Jubilarissen:

Dit jaar zijn 2 leden 25 jaar lid van de club. Inmiddels zijn er 33 leden van onze club 25 jaar of langer lid.

Gerrit Timmer

Gerrit Timmer (31 oktober) Trimlid. In de begin jaren van zijn lidmaatschap kwam hij met een auto vol mensen uit Hierden om 21.15 uur naar de trimmers (groep 2). Nu komt hij alleen nog met achterbuurvrouw naar het zwembad.

Het afgelopen jaar had hij wat gezondheidsklachten maar probeert na de zomervakantie wel weer te gaan zwemmen. Uit handen van secretaris Jacolien Ponsteen ontving hij een attentie.

Henrieke Tissingh- Drost

Henrieke Tissingh- Drost (15 juli)  traint al jaren lang wekelijks op de dinsdag in de baan bij de waterpolo dames. Gezelligheid staat hierbij voorop. Zij kon helaas niet aanwezig zijn, maar ontvangt haar attentie later deze week.