Hallo allemaal,
Het is jullie natuurlijk niet ontgaan dat Sinterklaas ook dit jaar Nederland weer heeft bezocht. Vol spanning zaten de kinderen (en ouders) te wachten in het zwembad. En ja hoor, Sinterklaas had ook dit jaar weer tijd gevonden om bij ons in het zwembad langs te komen. De pieten waren erg moe en lagen te slapen in het kruidenbad. Gelukkig werden ze na het zingen van een paar liederen wakker en kon het feest beginnen. Een aantal kinderen mochten bij Sinterklaas komen en zongen dan natuurlijk een lied. Ook wilde zwarte Piet het bommetje zien en hij wilde ook graag leren duiken. Aan het eind ging iedereen natuurlijk weer met een zakje pepernoten naar huis ging. Het was een hele leuke gezellige ochtend.
Aantal foto’s
Inmiddels hebben jullie (als het goed is) allemaal een bestellijst gekregen voor onze erwtensoepactie. Na een paar jaar afwezigheid, willen we hier weer mee beginnen. Dus doe je best en probeer zoveel mogelijk erwtensoep te verkopen. Voor diegenen die de lijst hebben gemist, hebben we hem ook in de Spat laten zetten. Dus veel succes allemaal (jong en oud)!!!!!!
Agenda:
* 30-11 t/m 17-12    Erwtensoepactie
* 17 december uiterlijke inleverdatum bestellijsten
* 11 januari erwtensoep ophalen van 18.30 -19.30 uur bij De Brake
* 26 februari Dropping
Wil je niets vergeten? Zet de data dan alvast op de kalender thuis of in je agenda. Het je vragen/opmerkingen dan horen we dat graag: ac@zpcnunspeet.nl

Succes met de verkoop en tot ziens,
Robin, Jeffrey, Patrick, Joan, Evelien