Gisteravond hebben Robert van Rossum namens Technisch Bureau Feuerstein en Gert Ponsteen namens de sponsorcommissie  een handtekening gezet onder een 5-jarig sponsorcontract. Door Corona was de ondertekening van het contract al een aantal malen uitgesteld. Feuerstein is de teamsponsor van ons Heren 4 team. Als dank voor de sponsoring ontving Robert namens de sponsorcommissie een mooie bos bloemen in de geel-blauwe kleuren.

Waar staat Feuerstein voor?

Technisch Bureau Feuerstein (Siliciumweg 18 in Amersfoort) is een hecht familiebedrijf en bestaat al sinds 1937. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid van een tweemans loodgietersbedrijf tot een middelgroot installatiebedrijf.

Onze representatieve vakmensen staan garant voor jarenlange ervaring en gaan met plezier ook voor u aan de slag.

Bij ons kunt u terecht voor een compleet pakket aan installatiediensten op het gebied van klimaattechniek zoals: verwarmen, koelen en ventileren tot en met sanitaire oplossingen. Uiteraard bieden wij u graag een service- en onderhoudscontract aan om de installaties in optimale condities te houden.

Technisch Bureau Feuerstein is hét installatiebedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Wij zijn er dan ook trots op om ‘Excellent Partner’ te zijn van Limpid Blue.

Namens de sponsorcommissie hartelijk bedankt voor de sponsoring!