Het aflopende contract met ENERGY SPORT team sponsor van Dames 1 is met 3 seizoenen verlengd tot en met het seizoen 2020-2021.

Over ENERGYSPORT:

De sportschool met het breedste aanbod in groepslessen (+100 per week) voor de breedste doelgroep (vanaf 4 jaar) in Nunspeet.

Al 45 jaar ervaring en UP TO DATE! Personal fitness, total fitness, vrij fitness, Les Mills lessen als Bodypump- Sh’bam en Body balance, dans, judo, karate, jiu jitsu, bootcamp, diverse yoga stijlen (Hatha Yoga; Yin Yoga; Body Balance), spinning (Club Cycle van clubjoy), kickboksen, SKLZ (natural movement), gewichtsconsulente, fysiotherapie, sportmassage, persoonlijke ontwikkeling, mental coach, lifestyle coaching voor bedrijven.

Dagelijks zijn ze gemiddeld 14 uur geopend. Zo kun je op maandag, dinsdag en donderdag al om 7 uur terecht om vrij te fitnessen. Dagelijks zijn ze geopend voor vrij fitness in de daluren van 12.00 uur tot 17.30 uur. Uiteraard is er een fitnessinstructeur actief aanwezig. Voor leden die een groepsles abonnement hebben zijn deze uren zelfs GRATIS.

De groepslessen zijn eindeloos, binnen de fitnessgroepslessen wordt je het hele uur bezig gehouden zodat je een effectieve trainingstijd hebt. Ook zijn er groepslessen waar je een eigen programma kunt volgen. Deze kan door ons zijn samengesteld of door bijvoorbeeld de fysiotherapeut.

Flexibel sporten is tevens het credo. Geen jaarabonnementen maar gewoon per kalendermaand opzegbaar. Een medische stop wanneer nodig en flexibel switchen tussen de lesuren en abonnementen en een afgemelde les kun je binnen 6 maanden inhalen bij alle sporten!

Neem contact op via:
Energysport
Pascalweg 9a, 8071 SE Nunspeet

Telefoon: 0341-253444
E-mail: info@energysport.nl
Website: www.energysport.nl

Op de foto ondertekenen Ron Lubbersen (eigenaar ENERGYSPORT) en Gert Ponsteen (Sponsorcommissie) het contract.