Afgelopen zaterdag speelde ons E2 kampioensteam op het Kampioenschap van District 2 (Gelderland en Overijssel).

In de eerste wedstrijd moesten ze tegen De Veene uit Wierden Almelo spelen. Nunspeet ging furieus van start en stond na 4 minuten spelen al met 4-0 voor. In de 2e periode ging Nunspeet door en wist tot 6-0 te komen. Na de wisseling van speelhelft liep Nunspeet uit in de 3e periode naar 9-0. In de 4e periode wist De Veene de eer te redden, Nunspeet scoorde nog tweemaal. Een 11-1 uitslag voor Nunspeet betekende een finale plaats.

Periodestanden 4-0, 2-0, 3-0 en 2-1.

Doelpuntenmakers: Corné 5x, Iris 2 x, Yentl 2x, Cynthia 1x en Gerrit 1x.

Daarna was het wachten op de finale, de spelers en supporters genoten van het zonnetje.

In de finale moest Nunspeet tegen WS Twente spelen uit Hengelo. Deze wedstrijd was bloedstollend spannend waarin Twente de fysieke duels niet schuwde. In de 1e periode kwam Nunspeet met 0-1 achter. In de 2e periode kwam Nunspeet door goed spel en wist met een 2-1 voorsprong van helft te wisselen. In de 3e periode ging de strijd gelijk op en Nunspeet wist een doelpunt voor te houden 4-3. in de laatste periode speelde Twente alles of niets en werd Nunspeet het slachtoffer van het fysieke spel van Twente. In de laatste minuut kreeg Nunspeet nog een kansje op de gelijkmaker maar Twente wist de 4-5 voorsprong te houden.

Periodestanden 0-1, 2-0, 2-2 en 0-2

Doelpuntenmakers: Corné 3x, Iris 1 x.

Iets teleurgesteld maar uiteindelijk trots op een 2e plaats vertrok Nunspeet naar de Mac Donalds voor een gezellige afsluiting van een leuke dag.