Afgelopen vrijdagavond werd er om kwart over 9 een inhaalwedstrijd gespeeld door Dames 1. De dames moesten tegen de huidige nummer drie: Thetis 1.

Al vrij snel in de eerste periode wist Thetis de bal achter keepster Esmay Lokhorst te krijgen en stond Nunspeet met 0-1 achter. Tot drie keer toe kregen onze dames een man meer in de eerste periode. Uit de derde man meer situatie wist Marit Bonestroo de 1-1 binnen te schieten. Thetis kreeg in deze periode ook nog een man meer, maar wist hier niet meer uit te scoren.

Thetis kreeg in het begin van de tweede periode een man meer situatie, maar wist ook hier niet uit te scoren. Nunspeet kreeg eveneens een man meer, maar ook hier bleef het doelpunt uit. Thetis wist in de tweede periode nog wel een keer het net te vinden. De stand aan het einde van deze periode was 1-2 in het voordeel van Thetis.

Thetis opende in de derde periode met een doelpunt (1-3) en kort daarna werd Esla Shokir met een U20 naar de kant gestuurd. Uit deze man meer situatie wist Thetis wel te scoren (1-4). Niet lang daarna scoorde Thetis ook nog de 1-5. Met nog iets meer dan drie minuten te spelen had Esla Shokir haar tweede U20 te pakken. Thetis wist uit deze man meer ook weer te scoren (1-6). Gelukkig wist Nunspeet ook nog een doelpuntje mee te pakken deze periode en maakte Aïsha Shokir de 2-6. Zij had aan het einde van de derde periode ook haar eerst U20 te pakken.

In de laatste periode werd Maud Hamer er al vrij snel uitgestuurd en weer wist Thetis uit deze situatie te scoren (2-7). Esla Shokir maakte kort hierna nog een doelpunt voor Nunspeet (3-7). Ook Gerjanne Tjeerdsma werd nog naar de kant gestuurd. Uit deze man meer situatie werd door Thetis hun achtste doelpunt van de avond gescoord. Kort hierna volgde ook het negende doelpunt. Met nog 41 seconden op de klok kreeg Nunspeet ook nog een man meer, maar wist hieruit dan helaas niet te scoren.

De eindstand in deze wedstrijd werd uiteindelijk 3-9 in het voordeel van Thetis.