Op 5 Madsfhfthfdaart zijn we met de selectie van Zwem en Poloclub Nunspeet afgereisd naar zwembad de Peppel in Ede. Hier hebben we ons best gedaan om zo hard mogelijk te zwemmen en de andere zwemmers te snel af te zijn. Het resultaat is een clubrecord en maar liefst 21 persoonlijke records!

 

We zijn met 21 zwemmers naar Ede gegaan en in totaal zijn we 44 keer gestart. Verder waren er ook 3 estafettes. Als eerste het clubrecord, dat gezwommen is door Sterre Veersma. Op de 200 meter vrije slag wist zij maar liefst bijna 3 seconden sneller te zwemmen dan ze ooit eerder had gedaan. Het nieuwe clubrecord staat nu op 2:15.76. Ook waren er natuurlijk veel persoonlijke records. De grootste PR’s zijn gezwommen door de kleinere onder ons. Het grootste PR werd gezwommen door Joyce Vlijm op de 25 meter schoolslag, met 4 seconden sneller, nu op 30.17. Ook Tim van Erven zwom goed op de 25 meter schoolslag, met 4 seconden sneller komt hij uit op 26.80. Op de 50 rugslag werd door Sanne van Hoek, Luca Mennen en Wilhelmientje Rambonnet flink wat van hun oude beste tijd afgesnoept.

Aan podiumplaatsen was er geen tekort. Met 9 eerste, 5 tweede en 3 derde plaatsen wisten we er met z’n allen veel te veroveren. Eerste plaatsen waren er voor Tim van Erven op de 50 vrije slag en 25 schoolslag, voor Raphael Mennen op de 100 schoolslag, voor Sterre Veersma op de 100 schoolslag, voor Joyce Vlijm op de 50 vrije slag en 25 schoolslag, Mienke Waninge op de 100 wisselslag en ook voor Rinze Waninge op zowel de 200 schoolslag als de 100 wisselslag.

Al met al was het een zeer geslaagde wedstrijd voor onze zwemvereniging.