Op woensdag 13 december was het een gezellige boel bij Anytime De Veluwse Jager aan de Driftweg 51a in Nunspeet. De AC had daar de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd.

De vrijwilligers werden welkom geheten door bestuurslid Erwin Kuipers. Hij sprak zijn waardering uit voor de inzet van de vrijwilligers.

Een kleine 30 vrijwilligers waren gekomen, helaas moesten enkele vrijwilligers zich wegens ziekte afmelden. Onder het genot van een hapje en een drankje was de stemming opperbest, gastheer Jan Vierhout (de oud barkeeper van De Brake) zorgde ervoor dat de vrijwilligers niets te kort kwamen.

Op verzoek van de AC had Gert Ponsteen een pub-quiz voorbereid. In 3 rondjes van 10 vragen werd de kennis van de vrijwilligers getest. Er kwamen diverse categorie├źn voorbij zoals: topografie, sport, planeten en sterren, weer & verkeer, dieren, tech, religie, social media, literatuur, film & TV, raden maar enz.

Er werden 6 teams gevormd met de volgende namen: 1-2 huppatee, de natte slak 3x, arjowidi, de selectie broekies, de floppers in concert en 1 brok ervaring.

Na een spannende en zeer luidruchtige quiz werden de selectie broekies en de floppers in concert de winnaars. Beide teams behaalden 29 punten (van de  50).

Aan het einde van de avond ontvingen de vrijwilligers van het bestuur nog het jaarlijkse kerstpresentje met een mooie kaart.

Onderstaand een impressie van de avond met foto’s van George Hertel.