Hans en Mariella Mulder hebben samen 30 jaar HAMU Automaterialen BV gerund. Al 25 jaar zijn zij de vaste hoofdsponsor van de heren teams van onze vereniging.

In 2022 hebben zij HAMU verkocht. Hans is nu één van de zes investeerders van De Grote Sprong. Hans en Mariella zetten hun sponsoring voor onze club voort onder deze naam. Deze overeenkomst is vorige week getekend, wij zijn daar als club super dankbaar voor!

De Grote Sprong is ontstaan vanuit een groep gedreven ondernemers die potentie zien in het op weg helpen van ondernemers die met hun bedrijf in de opstartfase zijn of klaar zijn voor de volgende stap. Het starten van een bedrijf is niet het moeilijkste gedeelte, maar het winstgevend op de goede manier te laten groeien is een stevige uitdaging.

De Grote Sprong is een Stichting die tot doel heeft startups en scale-ups uit de omgeving Nunspeet (van Zwolle tot Amersfoort tot Apeldoorn) versneld winstgevend te laten groeien.

De Grote Sprong creëert een innovatieve omgeving waarin startups en scale-ups de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om snel en professioneel uit te groeien tot succesvolle en waardevolle bedrijven. De deelnemers in de stichting zijn zeven ondernemers die allemaal verbonden zijn aan de regio Nunspeet. Door middel van het inzetten van hun kennis, kapitaal en creativiteit vanuit een inspirerend pand in het centrum van Nunspeet. De Grote Sprong is dé kraamkamer van veel succesvolle bedrijven in onze regio.