Voor onze vereniging is de familie Mulder een vast gezicht. Richard heeft zelf waterpolo gespeeld bij onze club. Samen met Janita zijn zij veel in het bad om hun eigen kinderen Jasper (speelt nu bij DSZ Wave, aan de TU Delft) en Pascal (heren 1 en 2) en de kids van hun sponsor team aan te moedigen.

Richard en Janita Mulder hebben sinds 1 september 2008 Auto Drielanden opgericht. Auto Drielanden is een onafhankelijk autobedrijf en specialist in auto-aircosystemen.  Zij leveren auto technische dienstverlening  aan alle merken in Harderwijk, Ermelo en omgeving. In hun garage in Harderwijk kunt u terecht voor onderhoud, reparaties, banden, autoaccessoires, APK en aankoop keuringen. Snelheid, Kwaliteit en Service is het motto! A3L richt zich hoofdzakelijk op de particuliere en klein zakelijke autobezitter.

In Harderwijk in de werkplaats en wachtruimte is open uitstraling. In de wachtruimte heeft u zicht op de werkplaats en kunt u genieten van een kopje koffie. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van onze draadloze internetverbinding. Duurt wachten te lang, dat kunt u ook gebruik maken van een van onze leenfietsen. Welkom bij Auto Drielanden!

Dit jaar is Auto Drielanden de sponsor van ons Jeugd C team.  Bedankt voor al jullie trouwe jaren van sponsoring van onze jeugdteams!