Op zaterdag 24 september traden onze dames aan tegen DWK Da2 uit Barneveld.

De wedstrijdbal werd gesponsord door FYSIOTHERAPIE LOUWEN MUILWIJK.

Leden van de Z. &. P. C. Nunspeet kunnen gratis hun klacht laten beoordelen bij deze Fysiotherapie praktijk. Hierop krijgen zij een professioneel advies. FYSIOTHERAPIE LOUWEN MUILWIJK heeft op  iedere  dinsdagavond vanaf 18:30 een fysiospreekuur voor de leden van de  Z. & P.C. Nunspeet. Indien nodig kunnen ze onder behandeling komen, zodat onze leden sneller van hun klachten af komen en weer klachtenvrij kunnen gaan zwemmen. Neem voor een afspraak contact op met de praktijk via 0341-279369.

Aanvoerder Gerjanne Tjeerdsma ontving de bal uit handen van Mattheo van der Horst. Onze dames keken de hele wedstrijd tegen een achterstand aan maar wisten in de laatste 40 seconden 3x!! te scoren en haalden daarmee een zwaarbevochten 11-9 overwinning! Een prima prestatie van de dames.

FYSIOTHERAPIE LOUWEN MUILWIJK hartelijk dank voor de wedstrijdbal!

LM1 LM2 LM3

 

Comments are closed.