Zwem4Daagse

Van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus, de laatste week van de zomervakantie in onze regio, organiseert de Zwem en Polo Club Nunspeet in samenwerking met Sportbedrijf Nunspeet en Nunspeet Beweegt de lustrum editie (5e keer) van de Zwem4daagse in Nunspeet.

Het motto van dit jaar is: “Duik jij bij ons de 4-daagse in?”

In zwembad De Brake zijn 5 avonden beschikbaar om 4x een afstand van 250, 500 of 1.000 meter te zwemmen. Natuurlijk mag je ook 5 avonden komen zwemmen!

Bij het volbrengen van de afstand ontvangen de deelnemers een mooie medaille.

Wethouder Mark van de Bunte, met sport en bewegen in zijn portefeuille, geeft op maandag 26 augustus om 18.00u het startsein voor de 5e editie van de Zwem4daagse.

Voorinschrijven kan vanaf 15 juli tot en met 24 augustus bij de balie van zwembad De Brake de kosten zijn € 7,00 per persoon. Op maandag 26 augustus en dinsdag 27 augustus kan ook nog ingeschreven worden, de kosten bedragen dan € 8,00 per persoon.

Om mee te doen met de Zwem4daagse is een zwemdiploma verplicht!

Donald Duck is tijdens de Zwem4daagse ook aanwezig en als je wilt mag je met hem op de foto! Op donderdagavond 29 augustus komt clown Fleur langs om ballon figuren te maken voor de jeugdige deelnemers.

Download hier de Kleurplaat Z4D 2019 en maak kans op mooie prijzen!