Afgelopen zaterdag heeft de Activiteiten commissie en de Waterpolo commissie het jaarlijkse oliebollentoernooi georganiseerd. Het werd een waar waterpolofeest in zwembad De Brake.

De jeugd trapte om 17.30u af. Maar liefst 62 kinderen deden aan de wedstrijdjes van 10 minuten mee. Er werd volop waterpolo gespeeld, uitbundig gelachen, gehuild als je iets te hard een bal voor je hoofd kreeg en natuurlijk werden er heel veel oliebollen opgegeten. 

Na de jeugd kwamen de senioren aan de beurt. Om 19.45u bonden 87 deelnemers verdeeld over 13 teams de strijd aan. Ook hier werd fel gestreden om elke meter water maar was er ook voldoende tijd om bij te kletsen onder het genot van een smakelijke oliebol.

Om iets na 21.45 klonk het laatste fluitsignaal en werd alles snel opgeruimd.

Aansluitend was er een oudejaarsreceptie in het sportcafé. Jan Vierhout en Collin van der Wardt zorgden voor de hapjes en de drankjes en een aantal leden verkochten loten voor de grandioze verloting met vele mooie prijzen. De verloting stond onder leiding van Dian Bonestroo die geholpen werd door Clifford Hertel en William Polinder.

Hieronder de foto’s gemaakt door onze clubfotograaf George Hertel.

Jong

Oud

 

Comments are closed.