Op zaterdag 14 april was het een bijzondere dag voor de spelers en staf van Nunspeet DG2. Eerst speelden ze de uitwedstrijd tegen DWK DG1 in Barneveld. Deze wedstrijd wonnen ze overtuigend met 1-7.

Daarna vertrokken ze vliegensvlug naar zwembad De Brake waar al patat met een snack voor ze klaar stond. Nadat dit in de hongerige magen was verdwenen werd het tijd om zich om te kleden voor de huldiging in verband met het behaalde kampioenschap.

Omdat de nummer 1 van de competitie dit seizoen met 2 dispensatie spelers speelde (oudere leeftijdscategorie) is Nunspeet DG2 (conform de competitiebepalingen) kampioen geworden. Zij mogen daarom op 12 mei as. ook gaan spelen voor het kampioenschap van regio Oost.

De jonge Nunspeters onder leiding van de coaches Aron Drost en William Polinder wonnen tot nu toe 14 van de 17 wedstrijden. Ze speelden 2x gelijk en verloren slechts 1 wedstrijd. Ook hebben ze het beste doelsaldo met 152 doelpunten voor en 32 doelpunten tegen.

De spelers werden door coach William Polinder één voor één naar voren geroepen en ontvingen van secretaris Jacolien Ponsteen de dik verdiende kampioensmedaille. Na de huldiging vloeide de kinderchampagne rijkelijk.

Spelers en staf van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!

 

Comments are closed.