Afgelopen zaterdag 4 juni jl. stond heel Nunspeet weer in het teken van De strijd om de Nunspeetse Keiler, het grootste sportevenement van de gemeente Nunspeet.

Onze club verzorgde alweer voor de 12e keer de waterpoloproef in De Zandenplas. Esmay Lokhorst (Da1), Stan van de Brink (B1) en Yannick Ponsteen (H4) waren de juryleden bij deze proef.

Natuurlijk waren ook een groot aantal waterpoloërs betrokken bij het HAMU wedstrijdteam en het HAMU recreantenteam.

In de wedstrijdploeg was Jenco Krooneman (H3) als sporter actief, Marijn Drost (H1) was de verzorger, Corné Ponsteen (B1) de materiaalman en Gert Ponsteen (H4) de coach. De ploeg werd gecompleteerd met de sporters Maarten Vierhout, Lemco van Dam, Hanno van de Gronden en Gregorio Nijboer.

In de recrantenploeg was het allemaal Z. &. P. C. wat de klok sloeg. William Polinder (H1), Aron Drost (H1), Arie Schuurkamp (H2), Gerben Mulder (H2) en Wim Rekers (H2) waren de sporters en Danny Rekers H2 en Geert Drost (VZ) de verzorgers en Clifford Hertel (H1) de coach.

Mattheo van der Horst (H1) was de fysiotherapeut van beide ploegen. Mariella Mulder en Jacolien Ponsteen waren de coördinatoren bij de verzorgingspost.

De teams brachten het er goed van af, beiden wisten de felbegeerde Keiler uit handen van wethouder Marije Storteboom in ontvangst te nemen. Wat een topprestatie van de mannen!!

De prijsuitreiking werd weer sfeervol vastgelegd door (oud-lid)  Jan Moll (www.jmfotografie.nl).

HAMU1 HAMU2 HAMU3