Afgelopen zaterdag speelden onze dames hun laatste wedstrijd van het seizoen. Ze waren naar Bemmel afgereisd en ditmaal was Thetis 1 de tegenstander. Vorige wedstrijd had Nunspeet met 3-9 van de toenmalige nummer vier verloren.

In de eerste periode kreeg Grieta Bastiaannet algauw een U20. Thetis wist uit deze eerste man meer niet het net te vinden. Kort daarna kreeg Nunspeet een strafworp tegen en deze zat er wel in. De stand was daarmee 1-0 voor de thuisploeg. Thetis scoorde daarna nog twee keer achter elkaar (3-0). Toch wist ook Nunspeet deze periode te scoren. Aïsha Shokir maakte de 3-1. De man meer situatie die Nunspeet daarna kreeg wisten ze helaas niet te benutten. En met nog ongeveer 1 minuut op de klok scoorde Thetis de 4-1.

De tweede periode begon eveneens met een doelpunt voor Thetis (5-1). Toch wist Nunspeet zich nog redelijk staande te houden en met nog een halve periode te spelen scoorde Marit Bonestroo de 5-2. Binnen een minuut scoorde Thetis nog de 6-2 en daarna ook nog de 7-2.

In de derde periode werden er maar twee doelpunten gemaakt. Thetis kwam daarmee op een 9-2 voorsprong.

Ook in het begin van de laatste periode wist Thetis weer het net te vinden (10-2). Nunspeet wist in de vierde periode lang geen doelpunt tegen te krijgen. Ook de man meer situatie die ze kort voor tijd kregen werd benut. Gerzinda Hofman maakte een prachtig doelpunt (10-3). Thetis pakte in de laatste twee seconden van de wedstrijd nog een doelpuntje mee. De eindstand van deze wedstrijd was dan ook 11-3 in het voordeel van Thetis.

Dit was voor de dames de laatste wedstrijd van het seizoen. Ze zijn in het eindklassement op de 11e plaats geëindigd.

Na één seizoen tweede klasse gespeeld te hebben, gaat Nunspeet volgend seizoen weer derde klasse spelen. Helaas was dit net iets te hoog gegrepen voor ons! Toch kunnen we met z’n allen terugkijken op een geslaagd seizoen! Dames bedankt voor dit geweldige seizoen.

Voor Linda en Berdien was dit echt hun laatste wedstrijd! Lieve meiden, we willen jullie ontzettend bedanken voor jullie inzet afgelopen seizoenen. We zullen jullie missen meiden!