DSCN4241De laatste wedstrijd van dit seizoen deden 28 zwemmers van onze club mee in zwembad de Peppel in Ede. Van de 65 starts werden er 29 omgezet in een persoonlijk record. Helaas was er weinig sprake van een competitie, daar zwemvereniging de Houtrib meest A zwemmers mee had genomen naar de wedstrijd. Toch wisten we met deze enorm sterke tegenstanders nog twee keer een eerste, vier keer een tweede en vijf keer een derde plaats te veroveren. Chapeau voor onze zwemmers.

Met stip op één in de persoonlijk record lijst deze keer Luca Mennen. Zij wist maar liefst 13.73 seconden af te snoepen van haar tijd op de 50 vlinder. Als tweede in de rij Tim van Erven. Hij tikte op de 50 rug 7.06 seconden eerder aan. Sterre kwam dicht bij hem in de buurt en haalde 6.54 van haar tijd op de 100 vlinder af. Goed gedaan allemaal. Eerste werden Belle Veersma op de 50 vrij en Bas Willemsen op de 50 rug. Als tweede tikten aan Mirte Leeflang op de 50 vrij en de 50 rug, Sterre Veersma op de 100 vlinder en het achttal Sterre Veersma, Raphael Mennen, Charlotte Kamp, Bas Willemsen, Shanna Willemsen, Rinze Waninge, Anita Visch en Melle Jorna op de 8 x 50 vrij. Vijf keer werd er als derde aangetikt en wel door Belle Veersma op de 50 rug, Carmen van Beekhuizen op de 100 school, Sanne Hoek en Sterre Veersma op de 50 vlinder en Rinze Waninge op de 50 vrij.

Tot nu toe staan we achtste in de B competitie. Het is na de puntentelling afwachten of we nog een plaatsje opschuiven in het klassement. Zoals het er nu uitziet blijven we ook volgend seizoen in de Gelderse B zwemmen. Dankzij de goede resultaten en de inzet van alle zwemmers het afgelopen seizoen. Goed gedaan allemaal!