De dames hadden de laatste zaterdag van de vakantie een thuiswedstrijd tegen de nummer 3 op de ranglijst. Hydrofiel 1. In de eerste wedstrijd tegen toen de koploper hadden de dames met 8-4 verloren. Ten opzichte van vorige week is er in het klassement voor Nunspeet weinig verandert. Hydrofiel bezet de 3e plaats en Nunspeet dames 1 nog steeds de 10e plaats.

Nunspeet begon helaas niet zo sterk aan de wedstrijd. In de eerste helft van de eerste periode werd er door beide teams niet gescoord. Hydrofiel wist na 3 minuten te scoren. En niet snel daarna wist Hydrofiel het net weer te vinden, de stand was daarmee 0-2. In de laatste minuut van de eerste periode kreeg Nunspeet nog een man meer, maar daaruit werd niet gescoord. Wel scoorde Hydrofiel nog een doelpunt en ook kort daarna kregen zij een man meer die wel werd benut. Daarmee was er een voorsprong van 4 doelpunten opgebouwd (0-4).

In de tweede periode werd er door Hydrofiel vrij snel gescoord (0-5). Ook het doelpunt daarna mocht aan Hydrofiel toegeschreven worden (0-6). In de laatste minuut van de tweede periode kreeg Gerzinda Hofman een U20 en ook deze man meer situatie werd door Hydrofiel benut (0-7). Aan het eind van deze periode werd ook Shannon van Zelm nog naar de kant gestuurd met een U20, maar met nog twee seconden op de klok was er niet genoeg tijd om nog een doelpunt te maken.

In de derde periode kwamen de dames van Nunspeet wat meer in hun eigen spel en werd er door Hydrofiel, in tegenstelling tot de eerste twee periodes, maar twee keer gescoord. Waarvan één keer een man meer situatie. (0-9)

In de vierde periode werd er alleen in de laatste minuut gescoord. Marit Bonestroo kreeg op de midvoor de bal aangepasst en wist hieruit het enige doelpunt voor Nunspeet te scoren. (1-9). Helaas werd kort daarna nog door Hydrofiel gescoord en dat bracht de eindstand op 1-10.

De dames staan na deze wedstrijd nog steeds op plaats 10 in het klassement met 5 punten verschil op de nummer 9 en 1 wedstrijd minder gespeeld.