OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Twee en zestig starts werden vorig weekend omgezet in vier en dertig persoonlijke records tijdens de vierde wedstrijd in de Gelderse B competitie. Gestreden werd in zwembad De Veldkamp in Wezep tegen de Houtrib, de Vrije Slag en Noord Veluwe. De meeste progressie werd gemaakt op de 100 wissel. Rebecca Hack snoepte op deze afstand 16.82 seconden van haar tijd af. Gevolgd door Hendrie Mulder, die 6.85 seconden sneller was en Tess Vlieger. Zij tikte 6.16 seconden eerder aan dan voorheen. Tweede in de pr lijst werd Rinze Waninge. Op de 200 vrij wist hij 12.83 seconden eerder aan te tikken.

Na ongeveer 3 uur zwemmen kon de balans worden opgemaakt en haalden de zwemmers twee keer een eerste, vijf keer een tweede en acht keer een derde plaats. Mirte Leeflang werd eerste op de 50 school, samen met Mienke Waninge. Zij werd eerste op de 50 vrij. Belle Veersma werd tweede op de 50 rug. Evenals Rinze Waninge op de 50 school, Sanne van Hoek op de 100 wissel Mienke Waninge op de 100 school en Tineke van ’t Hul, Mienke Waninge, Shanna Willemsen en Sterre Veersma op de 4 x 100 vrij.
Sanne van Hoek, Mirthe Leeflang legden beslag op de derde plaats op de 50 rug, Liza van der Weijden op de 50 school, Bas Willemsen op de 50 vlinder, Sterre Veersma op de 100 vrij, Carmen van Beekhuizen op de 100 wissel en het herenkwartet Remon Dekker, Melle JOrna, Rinze Waninge en Bas Willemsen op de 4 x 100 vrij.

Goed gedaan allemaal1